Υδραυλικές ηλεκτρικές μηχανές Haijun πόλεων Wuxi & Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ

 

Καινοτομία πρώτα, ακεραιότητα-προσανατολισμένη στο

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd

καλής ποιότητας πετώντας μηχανή καταλυμάτων για τις πωλήσεις
Για να επιλέξει Wuxi Haijun ως συνεργάτη, για να επιλέξει την εμπιστοσύνη και την προστασία. Η σωστή επιλογή θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της σταδιοδρομίας χάλυβά μας.

—— Gilbert EL Obeid

Χάρι σε Haijun Wuxi για την παροχή ενός πλήρους συνόλου επαγγελματικού προγράμματος συνεχών ρίψεων.

—— Ira

Σας ευχαριστώ για τη διακριτική υπηρεσία σας. Είμαστε πολύ άνετοι με τη ικανότητα παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων του εργοστασίου.

—— Emma

Είμαι Online Chat Now

Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd
Άποψη του εργοστασίου μας άποψη factory1 μας Επισκόπηση της επιχείρησής μας Επισκόπηση της επιχείρησής μας Γραφείο μας η φωτογραφία γραφείων μας Το Γραφείο Το γραφείο εργαστηρίων Το γραφείο εργαστηρίων ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HAIJUN
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 3,200,000.00-8,000,000.00
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 80% - 90%
importing country: Southeast Asian countries, Egypt, Georgia , Nigeria etc

Η ΒΑΡΙΆ Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ WUXI HAIJUN, ΕΠΕ είναι μια περιεκτική επιστημονική έρευνα επιχειρηματικής ενσωμάτωσης, ένα σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, μια ολοκλήρωση συστημάτων, πωλήσεις εξοπλισμού και εγκατάσταση, που εξυπηρετούν εκείνες τις μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Παρέχουμε στους πελάτες το γενικό σχεδιασμό από τον οσμηρό στη συνεχή ρίψη στο κύλισμα χάλυβα, και έχουμε αναπτύξει τη διαδικασία παραγωγής υψηλής αποδοτικότητας με τη μικρή κατανάλωση ενέργειας. Αυτή τη στιγμή, τα κύρια προϊόντα είναι μηχανές συνεχών ρίψεων το (CCM), κυλώντας μύλος χάλυβα και βοηθητικοί εξοπλισμοί. Τώρα θετικά αναπτύσσουμε τους εξοπλισμούς επεξεργασίας απορρίματος χάλυβα και βελτιώνουμε με την υψηλή αποδοτικότητα και τη χαμηλή εγκατεστημένη ικανότητα. Η επιχείρηση βρίσκεται κοντά στην έξοδο της εθνικής οδού της πόλης Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα, είναι μόνο κίνηση 2,5 ωρών από το διεθνή αερολιμένα της Σαγκάη Pudong, με την πολύ κατάλληλη κυκλοφορία.
Ο ιδρυτής της επιχείρησης και το διάφορο προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής έχουν εργαστεί στις εσωτερικές επιχειρήσεις χάλυβα μεγάλων κλιμάκων για χρόνια, με την άφθονη θεωρητική και πρακτική εμπειρία. Από την καθιέρωση το 2000, η επιχείρηση τοποθετείται όπως: Πρώτης τάξεως μεταλλουργικοί κατασκευαστής εξοπλισμού και φορέας παροχής υπηρεσιών.
Βάσει πλήρως να μελετήσει τη μεταλλουργική έννοια τεχνολογίας εξοπλισμού από τις προηγμένες χώρες όπως η Γερμανία και η Ιαπωνία κ.λπ., η επιχείρηση έχει σχεδιάσει διάφορο CCMs με την ακτίνα από τους μετρητές R4 στους μετρητές R12 των διαφορετικών προτύπων και των προδιαγραφών παρέχουμε επίσης στις με το κλειδί στο χέρι μηχανικές υπηρεσίες, τους χρήστες σε όλο τον κόσμο, όπως η Ινδία, η Νιγηρία, η Συρία, το Ιράν, Tailand και το Βιετνάμ κ.λπ. Υπάρχουν επίσης πολλοί
Το Wuxi Haijun κρατά πάντα την πίστη «της καινοτομίας πρώτος, ακεραιότητα-προσανατολισμένη στην», καταλαβαίνει πλήρως την απαίτηση των χρηστών, επικοινωνεί σε κάθε τμήμα στο σχεδιασμό προϊόντων, παραγωγή, εγκατάσταση, pre-sale οδηγία και υπηρεσίες μεταπώλησης, προσπαθούμε καλύτερα να επιτύχουμε τα περισσότερα προηγμένη τεχνολογία, λογικότερη διαμόρφωση, καλύτερη ποιότητα, και χαμηλότερο κόστος. Ακολουθούμε αυστηρά την απαίτηση στο ποιοτικό σύστημα ISO9000, για να κάνουμε το προϊόν να επιτύχει τη πρώτη θέση.
Με την ανάπτυξη της επιχείρησης και την απαίτηση της αγοράς, για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες, Wuxi Haijun έχει συγχωνεύσει το κατασκευαστή εξοπλισμού κυλίσματος χάλυβα, και έχει εισαγάγει το πρόγραμμα κυλίσματος χάλυβα, για να πραγματοποιήσει την υπηρεσία προγράμματος EPC κατασκευής εργοστασίων χάλυβα.
Για να επιλέξει Wuxi Haijun ως συνεργάτη, σημαίνει να επιλέξει την εμπιστοσύνη και την προστασία. Η σωστή επιλογή θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της σταδιοδρομίας χάλυβά σας και την αξιόπιστη επιστροφή της επένδυσής σας.
Το Wuxi Haijun χαιρετίζει ειλικρινά το σπίτι φίλων και στο εξωτερικό!

Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd

Τηλ.:: 86-510-82613968-8:00

Φαξ: 86-510-82629173

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)